Friday, December 9, 2011

Miks soetada endale Equinox jooksud ?





Paljud ratturid, kas pole kuulnud või ei julge endale soetada Equinoxi poolt toodetud jookse. See tuleneb sellest ,et ollakse arvamusel, et tegu on järgmise odava ja ebakvaliteetse hiina toodanguga. Kuid kas see on tegelikult ka nii ?

Equinox jookse valmistatakse küll hiinas , kuid täiesti oma tehases ning firma põhineb euroopast tuleneval kapitalil. Firma peakontor asub näiteks Tšehhis. Toodete insenerid on pikaajalise kogemusega rattavaldkonnas. Jooksud on valmistatud kõrgkvaliteetsetest materjalidest ning  kasutades vaid parimaid tehnoloogiaid. Tulemuseks on suurepäraste omadustega jooksud ,mis teevad sillmad ette nii mõnelegi sama klassiga tuntud jooksule. Kuna Eqionox soovib  rattamaailma end sisse süüa, siis sellest tulenevalt pakutakse oma tooteid väga mõistliku hinnaga.

Näiteid Eestis edukalt võistlevatest Equinox jooksudest on mitmeid , kuid noorte klasside heade saavutuste kõrval tooks esile Filter Temposõidu karikasarja  meeskonnsõidu etapi. Nimelt seal võtnud meeskonna ühel liikmel oli all just Equinox ketas , ning kiidusõnu jagus finisis päris palju.

Tasub veel ära märkida , et kõik Equinox jooksud tulevad koos carbon piduriklotside, lisa kodarate kui ka spetsiaalse võtmega millega kodaraid saab reguleerida.

Küsi  julgelt pakkumist ( pood@aerobike.ee ) ning sa ei kahetese.

Equinoxi kodulehelt leiab head lugemist siit



No comments:

Post a Comment