Saturday, November 19, 2011

Uus bränd Aerobike e-poes



Aerobike on võtnud nõuks tuua Eestisse tagasi Olmo rattabrändi. Pakume nii MNT , MTB kui ka linnarattaid. Kõik rattad on 2012 aasta Olmo tootesarjast.
Mis firma Olmo on siis ka ?

Olmo rattafirmale pani nurgakivi Guiseppe Olmo. Tegu oli 1931-1940 aastate maailma paremikku kuuluva jalgratturiga.  Võite kogus Guiseppe nii trekilt kui ka maanteedelt. Üks tähtsamaid võite oli Guiseppe Olmol 1935 aastal , kui mees purustas toonase ühetunni sõidu rekordi. Keskmine kiirus oli tal 45,090 mis selleaegsete rataste ja tehnoloogiate kohta oli väga hea tulemus.
Pärast sportlaskarjääri lõppu otsustas Guiseppe teha oma rattafirma . Mees oli arvamusel et suudab toota rattaid jalgratturilt jalgratturitele. Sama filosoofiat on Olmo säilitanud tänapäevani. Rattad läbivad põhjaliku testi perioodi enne kui need müüki paisatakse.
Üks olulisemaid punkte Olmo rataste puhul on veel nende kerge hooldamine. Tänapäeva rattad on liikumas väga aerodünaamilisteks ning raamid on muutumas üha keerukamaks. Olmo on võtnud nõuks projekteerida rattad nii et mehaanikutel oleks neid hiljem kergem kokku panna ning ka hooldada. See on taganud ka väga hea suhtumise rattatootjasse.
Olmo tootesari on suur ja lai , ulatudes MTB-dest Linnaratasteni. Igaüks leiab endale kindlasti meelepärase ratta ning ei pea kunagi kahetsema oma otsust.


Tutvu nii Aerobike e-poega kui ka Olmo kodulehega ning küsi pakkumisi poo@aerobike.ee aadressilt.






No comments:

Post a Comment